Your life, a game! Turn it up, turn it up with cocaine! You are in pain! Take your life, take your life with cocaine! Because It's not to late to live!

Then she says te amo. Then she put her hand around my waist, I told her no. She cries Te amo.



Det är farligt att vara mig i en sko butik! Det är allt synd att man inte kan använda alla man har på samma gång. Men det är speciellt synd nu, nu när det är massa slask och snö ute inga fina klackar ute. Icke så nikke!

Lady Gaga for Elle magazine, January 2010:


Lady Gaga för Elle magazine!
Jag kan tycka att hennes musik ibland är otroligt tråkig, men ibland är den riktigt bra. Men hennes stil kan inte mäta sig med någon annan "kändis" stil. Hon är annorlunda och vågar visa det!

I can't go any further then this! I want you so badly, it's my biggest wish, wish, wish!



Var som sagt i stockholm innan vi åkte hem igår som ni som läser min blogg kanske minns. Hade det väldigt mysigt för det första, fick lite smak för Stockholm igen. Jag som avskyr staden egentligen, trivdes nästa. Jag var i allafall på jakt efter en klännings butik som heter "Elise Ryan" som de flesta borde känna till vid detta laget.
Hade dock för mig verkligen att deras butik låt i PK-huset, men mycket fel. Sture gallerian var det som gällde!

Kom i allafall ifrån butiken med 2 stycken klänningar i samma modell men i olika färger. En svart för att jag älskar svart, passar till alla tillfällen! Och en lila, som jag fick lite hjälp med att köpa, men börjar gilla den mer och mer!

Elise klänning 900 kronor/st (fanns bara i svart/lila), ryggen är korsad!

Årets stora trend har varit: nitar/kedjor på skor, väskor, byxor, koftor, armband, linnen m.m.





Det som har varit inne i år och kommer fortsätta men
bli mindre utav är nitar/kedjor. Man kan aldrig få nog,
eller rättare sagt jag kan aldrig få nog. Det är verkligen läckert!

RSS 2.0