So turn around, walk away. Before you confuse the way we abuse each other! So turn around..


Topp ifrån Lindex, Skinnjacka ifrån Vinyl (Olssons, Växjö), Halsduk ifrån MQ, Skor ifrån Converse och sedan en massa ringar på fingrarna ifrån H&M på toppen av det. Det gör verkligen grädden på moset!

You can tell me that I'm beautiful, but you can never tell me the truth, that I'm ugly like hell.

Theres no more tears left for you. Theres no more times left for you, your time is gone forever.



Transperant tröja med zebra mönster BB avdelningen på H&M, kvaj ifrån H&M, leggings ifrån Ginatricot och halsband ifrån Efva Attling.
 På toppen av denna outfiten gäller att att våga med mycket ringar armband och stora halsband. Jag körde på många ringar (alla mina ringar kommer ifrån H&M).

I'll make the headlines! Telling the right way for me and you. We are the headlines together!



Nät topp ifrån H&M, leggings ifrån Ginatricot, skor ifrån Dinsko, kedjehalsband ifrån MQ (finns även i silver) och slutligen en massa ringar på det allihopa ifrån H&M.

P.s Glöm inte skinnjackan på detta, då är outfiten "gjord".

And with a broken heart your walls can only go down but so low. Can you hear me out there?


Dita von Teese, Marilyn Manson's första fru. Om inte hon har ett vackert ansikte på denna bild, vet jag inte vem som skulle kunna få till ett vackrare ansikte på bild. Hon är helt underbar att kolla på!

You see my soul, I'm a nightmare, out of control I'm crashin'! But in your shadow I can shine!


Klänning ifrån H&M (finns inte kvar), svart kavaj också från H&M, svarta leggings ifrån Ginatricot och sist men inte minst kedje halsbanden är ifrån MQ (finns tillhörande armband).

P.s Om ni har frågor om smink och vilka produkter jag använder är det bara att skriva en kommentar eller skicka ett mejl till mig på:
[email protected]. Tjolahopp!

RSS 2.0