You're so right and you don't think you're wrong, you're not on the list but you're on the list


Mössan och handskarna kommer ifrån Topshop, tror inte heller att jag behöver tillägga hur FRÄNA dem är. Jag ska försöka haffa mig en sådan mössa i allafall!

Förresten var det 2 veckor sedan jag ens skrev eller la upp något i min blogg. Inte haft inspiration, tid, kraft eller ork att koncentrera mig på bloggen alls. Det ska dock bli ändring på detta nu tänkte jag. Det ska bli fler inlägg varje dag, mer bilder, även videobloggar längre fram. Det ska bli lite förändring. Jag har också tänkt att flytta bloggen ifrån blogg.se, känns som om det är hög tid för det nu.

Oh baby I have been here before, I've seen this room and I've walked this floor..


Gjorde mig en ny piercing igår, min femte om jag ska vara korrekt med hur många jag har. Denna gången gjorde jag det på Barbarella piercing studio här i Göteborg. Wille var det som piercade mig en duktig och trevlig piercare, förklarade också för honom om hur rädd jag var för nålar. Men ändå piercar jag mig, förstår inte riktigt hur jag kunnat genomföra dem jag har.
Men jag har lyckats varje gång att genomföra allihopa. Nu ska jag i allafall vänta lite med piercandet och tänk ut hur min tatuering jag ska göra i vinter ska se ut..

Barbarella piercing studio finner ni på Lilla drottninggatan 3 i Göteborg.

Nothing can stop us, nothing can get us, nothing can eat us up alive. Don't be afraid of us. We just want to taste a piece of you're blood..

 
Make up stores nya kollektion med smink heter "Whisper". En enormt cool look som jag absolut kommer handla utav, kolla bara in dessa zombie och rock liknande brudarna. Enormt snyggt är det!

Bilderna kommer ifrån Berns i Stockholm där Make up store rätt nydligen hade en modevisning/smink visning!

You are looking at me like I'm stupid. But I'm som much more then that, I'm a fucked up girl!


Kjol ifrån H&M och bustier i ljus rosa också ifrån H&M

When you look at me I feel like shit, when you talk to me I feel like shit, but when you tutch me I feel like you love me..

Kom hem för kanske 1h sedan, eller nått. Min tidsuppfattning är inte den bästa. Men i allafall varit på stan och shoppat lite och tagit mig en god Kaffe latte på "Fröken Olsson" vid kungsportsplatsen. Absolut godaste latten jag druckit får jag allt tillägga också. 

Fick i allafall med mig toppen på bilden ovanför hem och för er som undrar kommer den ifrån H&M.
 

Baby you like it, the way you move on the floor. Baby you like it, come on and give me some more. Oh yes you like it!


Köpte mig ett par Hunter stövlar igår, inte "orginal" stövlarna utan ett par som svänger upp till. Riktigt snygga är dem på (ni lär få se dem på framöver). Kom också på mig själv då jag köpte stövlarna eller ska jag kanske säga gummistövlarna? Att jag verkligen blivit en riktig göteborgare nu, detta ör typiskt för en tjej som bor i Göteborg. Ser dem varje dag på tjejer.

Men men, dem är praktiskt också. Eftersom att det blåser och regnar här en hel del på höstarna, dem kommer att användas flitigt.

Hunter stövlar, 1700 kr (finns olika färger)
Sko smycken ifrån Weekday 150 kr/st

Boys and girls of every age, wouldn't you like to see something strange?


Klänning ifrån Stylebystars och dem underbara skorna kommer ifrån Dinsko (men det borde ni veta om nu).

Sometimes the smallest things take up the most room in your heart, in this case, fashion.


Det här är riktig inspiration! Sminket, håret, ansiktsuttrycket passar så väl ihop. Helt underbart är det! Och jag antar också att alla vet vem detta är, så därför behöver jag inte skriva ut det..

I've got a messed up reason to stay out of control. I've got a million little triggers and they're ready to blow


Ännu en dag i skolan avklarad. Är inne på min 3:e vecka nu utav 10 för att bli makeup artist. Idag har vi i allafall haft 90-tal som tema på sminket och usch vad hemskt 90-talet var. Skämdes nästan lite idag att jag föddes på 90-talet, helldre 80-tal än 90-tal med fula adidas dressar.

Imorgon blir det hårstyling och även på fredag, ska bli riktigt kul!

Haremsbyxor ifrån H&M, topp ifrån Weekday och skor ifrån
Dinsko
(På första bilden är det en svart bustier som kommer ifrån H&M)

RSS 2.0