Hold my breath as I wish for death, Oh please god, wake me!


Paljett byxorna är att dö för på denna bilden, helt klart! Älskar stilen, looken med paljetter på byxorna hängandes på höfterna och en jacka i blankt tyg, riktigt läckert! Och självklart ska de vara ett par sky höga pumps till detta med en extra hög platå. Gärna klackar som närmar sig 14 cm till detta gör hela outfiten till en stor hit.  

Acne, spring collection (woman)


Blivit väldigt förtjust i Acne's kollektion för våren på tjej/dam sidan. Väldigt mycket som går helt i min smak, alltid kul när man hittar något som går i ens egna smak. Leggings modellerna är riktigt snygga, blir att hålla utkik efter dem alla tre till våren när de kommer till Sveriges butiker. De underbara med dessa tre outfitsen ovan är att inget är direkt matchande allt är väldigt "miss-matchande" verkligen något som jag gillar! Som t.ex. svart skinn med brun mocka på skorna, fransar med metallic m.m.

De jag dissar är modellens tråkiga utseende, hon ser extremt uttråkad ut när hon strå framför kameran (sure, de är en vis "look" som märket/designen vill ha) men kunde hon inte sätt lite entusiastisk ut?

Jag älskar skor, dragkedjor, höga klackar tjocka/smala, nitar, snörning, en kvinna har rätt till skor!



I love you, but I love the shoes so much more! Face it! Shoes beats boys! (skor från dinsko)

RSS 2.0